Taylor Kinney: Simpatični in postavni gasilec

Taylor Kinney

Kar nekaj je dobrih razlogov, zakaj ne bi imeli nič proti, če bi bili v koži Lady Gaga. Eden izmed najizrazitejših je zagotovo njen zaročenec – postavni Taylor Kinney, ki nas že nekaj sezon vleče pred TV-zaslone na ogled serije Gasilci v Chicagu.

Ustvarjalcem oziroma pisce zgoraj omenjene serije ni treba skrbeti, če jim morda zmanjka navdiha za nove zgodbe. Damo roko v ogenj, da številne slovenske oboževalke serije ne bi niti opazile pomanjkanja gasilske akcije (saj veste – gašenje požara, reševanje ljudi in premoženja ob naravnih in drugih nesrečah …), pa tudi če bi se seksi Taylor sprehajal samo po pločniku gor in dol.

Taylor Kinney
(c) Universal Studios

Vročih nekaj let

Taylor Kinney sicer ni novinec na igralski sceni, pa vendar se zdi, da ga je prav dotik Lady Gaga pred skromnimi štirimi leti ponesel med tisto pravo, televizijsko elito. Ko govorimo o dotiku, tega tudi dejansko imamo v mislih. Če še niste videli videospota »You and I«, ki je bil obenem tudi kriv za usodno srečanje zvezdnikov, potem le hitro na YouTube in videli boste veliko gole kože, tatujev, lepo oblikovanih mišic, poljubov in objemov. Vsekakor gre za enega boljših razgledov mojstrovin Lady Gaga. Ne dvomimo pa, da jih je med več kot 82 milijoni ogledov nekaj tudi s strani producentov serije Gasilci v Chicagu, ki se je začela snemati le leto dni po izidu videospota. Kakorkoli, 33-letni Američan je zdaj vroče blago in dekleta ga rada vidijo tudi v filmih. Nazadnje smo ga gledali na velikem platnu v filmu Maščevanje v visokih petah, s Cameron Diaz v glavni vlogi.

Pobeg na havaje

Če ste vam je že uspelo v tej številki prebrati članek o Emiliji Clarke, potem veste, da so bili tudi njeni začetki med tako oklicanimi – normalnimi ljudmi. Stregla je kapučino, solato in limonado, prav nič bolj zvezdniško ni začel niti Taylor. Ta je celo obesil na klin kolidž, spakiral nahrbtnik in se iz rodne Pensilvanije, kjer je živel z mamo samohranilko, odselil na Havaje. Če je hotel na jedilniku kaj drugega od ananasa in banan, si je moral poiskati službo. In si jo tudi je – zaposlil se je kot tesar. Tam se je zaljubil v surfanje (verjamemo, da tudi v kakšno ribo na dveh nogah) in preživel večino prostega časa na valovih.

Je Taylor Kinney Bodoči Clooney?

Po letu dni na rajskih otokih pa se je lepotcu začelo tožiti po celini. Odločil se je, da preizkusi svojo srečo v Los Angelesu, kjer je začel intenzivno hoditi na avdicije, vmes je poprijel za marsikatero delo in račune si je kmalu začel plačevati s poziranjem. Res ni dolgo trajalo, da so ga opazili modni skavti, sreča pa se mu je nasmehnila tudi pred TV-kamero. Po nastopanju v kar nekaj serijah in spotih je spoznal Lady Gaga in dobil vlogo gasilca Kellyja Severidea, ki ga je izstrelila v srca mnogih hrepenečih deklet. Napovedujejo mu celo kariero Georgea Clooneyja. Spomnimo, da je pred mnogimi leti tudi on s serijo Urgenca zlezel pod kožo marsikateri gledalki, ki ga do tedaj sploh ni poznala, kaj šele oboževala. Vemo, kaj je sledilo.

Otrok narave

Vas zanima, kaj tako oboževani moški, kot je v zadnjem obdobju Taylor, najraje počne čez vikend? Verjemite ali ne, ko je v svojem rodnem kraju, najraje vstane ob šestih zjutraj in se gre vozit naokoli. Naravnost obožuje naravo.

»Uživam v sprehodih po gozdovih in v vožnji z motorjem. Ure in ure sem lahko sam in ne razmišljam o delu,« je povedal za USA Today. Čeprav o svojem zasebnem življenju ne govori pogosto, pa na vprašanje, kako se ima v razmerju s priljubljeno pevko pove, da je zelo srečen. Celo tako zelo, da razmišlja o podmladku.

»Svoji mami bi rad podaril vnuke, seveda,« je nedavno povedal za E!News in dodal, da verjame, da bi bil dober oče, da bi mu bilo starševstvo v veliko veselje, saj jih ima že čez trideset. Navsezadnje za svojo izbranko pravi, da sta »sorodni duši«.

Zaljubljeno poletje

Lady Gaga v razmerju s seksi igralcem naravnost cveti. Srečna je in v življenju res ni boljšega, kot če imaš partnerja, kot je Taylor Kinney, ki podpira tvoje interese in razume, da potrebuješ ustvarjalno svobodo.

O razmerju s Taylorjem je voditeljici Ellen DeGeneres predlani povedala naslednje:

»Pravzaprav je zelo čuden. Dopolnjujeva se v ‘čudaškosti’. To je ena prvih stvari, ki mi jih je rekel.«

Obenem pa je dodala, da imata popolnoma normalen odnos. Devetindvajsetletnici se zdi najboljše na svetu to, da je tvoj ljubimec obenem tudi tvoj najboljši prijatelj. S Taylorjem uživata, ko skupaj gledata TV, jesta pico in izbirata njen naslednji najboljši komad.

Priljubljeni igralec je pevko zaprosil za roko letos na praznik zaljubljencev, Valentinovo, in ona je rekla »da«. Pred nekaj tedni so jo paparaci zalotili, kako se je zabavala na plaži s prijateljicami in posumili, da gre nemara za dekliščino na Bahamih. No, posumili so tudi, da je bodoča gospa Kinney noseča. Vsekakor bo na odgovor treba počakati manj kot devet mesecev in poletje bo mimo. Ampak brez skrbi, do takrat se bomo še naprej greli z obiski gasilske postaje 51 v Chicagu. Takšnega ognja se kljub »ne več samskemu statusu« ne da pogasiti kar tako!