Zadnja posodobitev: 29. septembra 2023

Pred uporabo spletnega mesta https://lepotazdravje.si (»storitev«), ki ga upravlja Lepota + Zdravje pozorno preberite te pogoje uporabe.

Vaš dostop in uporaba storitve sta pogojena z vašim sprejetjem in upoštevanjem teh pogojev. Ti pogoji veljajo za vse obiskovalce, uporabnike in druge, ki dostopajo do storitve ali jo uporabljajo.

Z dostopom ali uporabo storitve se strinjate, da vas zavezujejo ti pogoji. Če se s katerim koli delom pogojev ne strinjate, ne morete dostopati do storitve.

Intelektualna lastnina

Storitev in njena izvirna vsebina, značilnosti in funkcionalnost so in bodo ostale izključna last družbe Lepota + Zdravje in njenih dajalcev licence.

Povezave do drugih spletnih strani

Naša storitev lahko vsebuje povezave do spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki niso v lasti ali pod nadzorom Lepota + Zdravje.

Lepota + Zdravje nima nadzora in ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino, pravilnike o zasebnosti ali prakso spletnih strani ali storitev tretjih oseb. Nadalje potrjujete in se strinjate, da Lepota + Zdravje ne prevzema odgovornosti ali obveznosti, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, ki bi jo povzročilo ali domnevno povzročila uporaba ali zanašanje na katero koli takšno vsebino, blago ali storitve, ki so na voljo na ali prek katerih koli takih spletnih mest ali storitev.

Močno vam svetujemo, da preberete določila in pogoje ter pravilnike o zasebnosti vseh spletnih mest ali storitev tretjih oseb, ki jih obiščete.

Prekinitev

Dostop do naše storitve lahko prekinemo ali prekinemo takoj, brez predhodnega obvestila ali odgovornosti, iz kakršnega koli razloga, vključno brez omejitev, če kršite pogoje.

Vse določbe pogojev, ki bi morale po svoji naravi preživeti prekinitev, preživijo tudi prekinitev, vključno z določbami o lastništvu, zavrnitvijo garancije, odškodnino in omejitvami odgovornosti, vendar ne omejeno nanje.

Zavrnitev odgovornosti

Storitev uporabljate izključno na lastno odgovornost. Storitev je zagotovljena na osnovi “KOT JE” in “KAKOR JE NA VOLJO”. Storitev je na voljo brez kakršnih koli jamstev, izrecnih ali implicitnih, vključno z implicitnimi jamstvi glede primernosti za prodajo, primernosti za določen namen, nekršitve ali izvajanja, vendar ne omejeno nanje.

Pravo

Ti pogoji se urejajo in razlagajo v skladu z zakonodajo Slovenije, ne glede na kolizijo zakonskih določb.

Naše nezmožnost uveljavljanja katere koli pravice ali določbe teh pogojev ne bo obravnavana kot odpoved tem pravicam. Če sodišče ugotovi, da je katera koli določba teh pogojev neveljavna ali neizvršljiva, bodo preostale določbe teh pogojev ostale v veljavi. Ti pogoji predstavljajo celotno pogodbo med nami v zvezi z našo storitvijo ter nadomestijo in nadomeščajo vse predhodne dogovore, ki bi jih lahko sklenili med nami v zvezi s storitvijo.

Spremembe

Pridržujemo si pravico, da po lastni presoji kadar koli spremenimo ali zamenjamo te pogoje. Če je sprememba bistvena, jo bomo poskušali obvestiti vsaj 30 dni pred začetkom veljavnosti novih pogojev. Kaj predstavlja bistveno spremembo, bomo določili po lastni presoji.

Z nadaljnjim dostopom ali uporabo naše storitve, potem ko te spremembe začnejo veljati, se strinjate, da vas spremenjeni pogoji zavezujejo. Če se ne strinjate z novimi pogoji, prenehajte uporabljati storitev.

Kontaktiraj nas

Če imate kakršna koli vprašanja o teh pogojih, se obrnite na nas.